Chokolade

Cocohagen

100% økologisk og vegansk og uden tilsat sukker, tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Økoladen – prisvindende økologi

Hindbær

En sød julegris af økologisk marcipan rørt med frysetørret hindbær pulver, og overtrukket med 72% mørk chokolade. Marcipanen er lavet af mandler fra det eftertragtede Valencia området i Spanien

Nettovægt: 75 g.

Marcipan

En sød julegris af økologisk marcipan overtrukket med 72% mørk chokolade. Marcipanen er lavet med mandler fra det eftertragtede Valencia område i Spanien. Den går perfekt sammen med vores kraftige mørke chokolade.

Nettovægt: 75 g.

Sweetheart gaveæske

Chokoladeovertrukne hjerter med ren- og hindbærmarcipan. Gaveæsken indeholder et stort marcipanhjerte med ren marcipan, overtrukket med 70% mørk chokolade og dekoreret med hvid chokolade, og fire hindbærmarcipanhjerter med hindbærmarcipan, overtrukket med mørk chokolade og pyntet med frysetørret hindbær. 150 g.

Marcipanhjerter 4 stk.

marcipanhjerter med 70% mørk chokolade. Vores lækre og bløde marcipan lavet af mandler primært fra Valencia området i Spanien, overtrukket med vores 70% mørke chokolade og dekoreret med en streg af hvid chokolade.

Nettovægt: 75 g.

Fire julemarcipanhjerter med smag af lakrids, overtrukket med hvid chokolade. I vores marcipanhjerte med lakrids er vores rene marcipan, som er lavet på mandler fra Valencia området i Spanien, blevet blandet med knust rålakrids og lakridslikør for at sikre at lakridssmagen er tilstede gennem hele stykket. Herefter bliver hjertet overtrukket med hvid chokolade, som danner en perfekt ramme til lakridsmarcipanen.

Nettovægt: 75 g.

Marcipan hjerter

Marcipanhjerte med hindbær. Råmarcipanen bliver blandet sammen med frysetørret hindbærpulver samt hindbær likør. Herefter bliver hindbærmarcipanen formet og overtrukket med 70% mørk chokolade. Til sidst pyntes der med knust frysetørret hindbær.

Nettovægt: 19 g.

Elmelund gaver

Drageè

Gaveæske med dragéerede hasselnødder. Midten af hasselnød giver et dejligt og smagsfuldt alternativ til den klassiske midte af lakrids. Gaveæsken indeholder to varianter af vores dragéerede hasselnødder. Hasselnød med mælkechokolade og hasselnød med hvid chokolade og lakrids.

Nettovægt: 95 g.

Petroleumsblå – Indeholder (1x lakrids 75 g, 1x pebermynte og knas 75 g, 1x hasselnød med nougat stang 75 g, 2x marcipanhaps)
Rust – Indeholder (1x lakrids 75 g, 1x karamel og knas 75 g, 1x cognac stang 75 g, 2x marcipanhaps).