Kolonial

Pesto

 

Krydderier

Krydderibazzaren

Krydderibazaren`s økologiske sortiment er fyldt med smag fra verdens mange eksotiske naturområder. De økologiske krydderier som f.eks. kardemomme, junglepeber, spidskommen, nellike, ingefær og gurkemeje er dyrket i naturreservat og små junglehaver. Dyrkningsmetoden indebærer et rotationsprincip, således at f.eks. vores basilikum, timian, estragon og rosmarin gror hvor jorden er mættet med mineraler og vitaminer, hvilket giver den bedste kvalitet og det højeste indhold af smags- og aromastoffer.

Vi samarbejder kun med mindre lokale landbrug, som vi gennem personlige samtaler og besøg har knyttet en tæt og tillidsfuld relation til. Bønderne fra de forskellige egne af verden har alle et stort engagement i økologisk landbrug og har drevet krydderidyrkning i adskillige generationer. De anvender deres egne traditionelle dyrkningsmetoder og sorter, som bl.a. dyrkes i naturreservater eller i krydderihaver i junglen. Eftersom de udvalgte krydderier bliver håndplukket er udbyttet af disse sorter lavere end ved industrielle metoder, men kvaliteten til gengæld også væsentligt højere.

Solhjulet

Solhjulet leverer høj kvalitets krydderier hvor en del er på Dementer niveau, hvilket er det højeste niveau.

Økohytten er din leverandør af økologiske og biodynamiske råvarer. Vores leverandør Solhjulet har et tæt samarbejde med landmænd, frugtavlere, der brænder for at fremstille bæredygtige fødevarer af fineste kvalitet, uden at svine vores jord med kunstgødning og pesticider.

Hos Solhjulet er det en hjertesag at skabe den korteste vej fra jord til bord. Vi håndplukker frugt og grønt fra lokale avlere. Uden for sæsonen henter vi det hjem fra udvalgte landbrug i udlandet.

Olivenolier/vinegear

 

Dansk tang

 

Marmelader

 

Pasta

Pasta Premium

Fit´n´free Vegan Pasta – økologiske boghvede penne. Vegansk, glutenfri, laktosefri.

Lys

OUTDOOR CANDLE

Håndlavet udendørslys med brændetid på op til 90 timer. Kan anvendes i alt slags vejr dog kraftig regn bør undgås. Nordisk, stilrent design og fås i 9 forskellige farver – alle med sort paraffin. Lyset er 15 cm høj, har en robust udendørsvæge og er derfor udelukkende til udendørs brug.

Den fine fakkelopsats er beregnet til at hæve Living By Hearts populære lysfade over jorden, og den gør det samtidig muligt at lade lyset stå på havebordet eller andre lidt sarte overflader, uden at varmen fra lysfadet skader underlaget. Fakkelopsatsen er i alt 9 cm. høj, den er fremstillet jern, og er håndmalet med rustbekyttende sort linoliemaling, som er efterbehandlet med voks, så den får den fine silkematte overflade.

Selvom opsatsen er rustbehandlet, kan der med tiden forekomme rust.

Fakkelopsatsen.
Fakkelopsatsen er beregnet til at sætte på havebordet, fliser eller på jorden til
udendørslys eller planter. Benene måler 5 cm, og hele fakkelopsatsen er 9 cm høj. Den er fremstillet af jern, håndmalet med rustbeskyttede, sort linoliemaling og efterbehandlet med voks.