Nødder

Lækre ristede og saltede peanuts fra Hippie House. Disse lækre økologiske ristede og saltede peanuts er specifikt udvalgt til dig fra delstaten Carlifonien i USA, hvor du finder verdens bedste peanuts.

Hippie House leverer kun de allerbedste økologiske ristede og saltede peanuts, der er specifikt udvalgt til dig, hvilket er din garanti for et økologisk produkt, hvor kvaliteten er i top.

Bemærk venligst at alle vores økologiske nødder er pakket i doybags, så de kan stå op, og med ziplås, så de økologiske nødder ikke udtørrer.

Økologiske ristede mandler fra Hippie House. De økologiske ristede mandler er specifikt udvalgt til dig fra Valencia-distriktet, hvor du finder verdens bedste mandler.

Hippie House leverer kun de allerbedste økologiske ristede mandler, der er specifikt udvalgt til dig, hvilket er din garanti for et økologisk produkt, hvor kvaliteten er i top.

Bemærk venligst at alle vores nødder er pakket i doybags, så de kan stå op, og med ziplås, så de økologiske ristede mandler ikke udtørrer.

Disse økologiske ristede og saltede cashewnødder fra Piemonte-området i Italien har en sprød, aromatisk og afrundet smag.

Hippiehouse leverer kun de allerbedste økologiske, ristede og saltede cashewnødder, hvilket er din garanti for et økologisk produkt, hvor kvaliteten er i top.

Bemærk venligst at alle vores økologiske nødder er pakket i doybags, så de kan stå op, og med ziplås, så de økologiske ristede og saltede cashewnødder ikke udtørrer.