Spiritus

Gin

Hven Gin

Håndlavet gin på spiritus af økologisk korn med udtræk af friske krydderier og urter inden destillation på kobber pot stills. Resultatet er en luksuriøs gin med delikate aromaer og smag af citrus og enebær på en afrundende baggrund af vanilje, kardemomme og Calamus rod. Sichuan peber, anis og Guinea peber tilfører gin’en struktur og skarphed. Eftersmagen er lang og blød med et touch af lakrids og hø.

Gin’en kan serveres med is og citron, tonic eller blot tilsættes lidt vand og drikkes alene.

Vodka

Nixonbui

Vand er ikke bare vand og Vodka ikke bare Vodka. Denne vodka er fremstillet af de absolut bedste afgrøder moder jord kan præstere. For yderligere at højne smag og kvalitet er alt økologisk.
Der har været vand på denne klode i millioner af år. Mængden af vand ændres der ikke på. Det reneste og mest jomfruelige vand finder vi i de gamle gletsjere. Her er vandet i frossen form beskyttet mod forurening og naturkatastrofer. Det er fra en ad disse gletsjere vi får vandet der er med til at skabe NixonBui vodka.

NixonBui Vodka er destilleret ikke mindre end fem gange. For hver destillation fremstår NixonBui vodka renere og renere. Man kan sige at vodkaen bliver potenseret. Kemisk bliver der mindre smagsstof for hver destillering, mens det fysiske udtryk, det vi smager, bliver kraftigere.

For at fuldende billedet. Det sidste vi gør inden NixonBui Vodka hældes på flasker, tilsættes der 82 forskellige udvalgte mineraler fra Himalaya. Denne proces gør NixonBui Vodka til en af de mest elegante og forførende premium vodkaer man kan byde sig selv og andre.

Rom

Santos Dument anno 1873

Santos Dumont XO, 2018 Gold winner.

Fremstillet på den rene nypressede saft fra friske sukkerrør. Saften bliver nænsomt destilleres på gamle kobberkedler og opnår en klar sprød kvalitetsspiritus. Denne nyfødte rom hældes herefter på tre forskellige typer egetræsfade af den ypperste kvalitet. Fadene har tidligere indeholdt henholdsvis Bourbon, der giver rommen noter af vanilje og sort peber. PX sherryfade der tilføjer moden frugt, honning og en snert af gammelt egetræ. Portvinsfade med sødme, skarphed og blød vinøs karakter. Til sidst tilsættes små mængder af den fineste nypressede sukkerrørs honning, så der opnås præcis den sødmefulde karakter som kendetegner den ravfarvede rom i den elegante flaske, Santos Dumont XO.

En Santos Dumont XO er altid nummereret enkeltfadsrom med angivelse af såvel fad- som flaskenummer.

Snaps

Smag og nyd alle vores otte økologiske snapse i denne gaveæske som indeholder otte flasker a 5 cl.