Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside oekohytten.dk accepterer du, at MH Organic IVS – herefter samlet benævnt Økohytten – behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Persondatapolitik. Relevant personale i MH Organic IVS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på oekohytten.dk er

MH Organic IVS,
cvr nr. 39575825,
Hundige Strandvej 111,
2670 Greve.

Hvis du ikke kan acceptere Persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside. Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller foretager køb oekohytten.dk behandler vi også dine personoplysninger i henhold til Persondatapolitikken.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, adresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Såfremt du ønsker at handle med os, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og /eller levere nyheder og andre tjenester til dig.
 oekohytten.dk indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du gennemfører køb af vores varer på økohytten.dk, sender en forespørgsel, klager eller giver os feedback; eller i øvrigt bruger oekohytten.dk, giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden made, som f.eks pr telefon.

I forbindelse med køb af produkter hos Julefabrikken indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (e-mailadresse, navn, telefonnummer, adresse, og evt. kommentarer, som du knytter til din ordre). Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere det produkt, som du efterspørger, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Tilmelder du dig e-mail nyheder fra oekohytten.dk indsamler vi dit navn og din e-mailadresse for at kunne sende dig vores nyheder.

Når du bruger oekohytten.dk, indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender oekohytten.dk og hele tiden forbedre sidens funktionalitet. Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender oekohytten.dk, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics, se mere herom under punktet Hvem videregiver vi personoplysninger til nedenfor og i MH Organic IVS Cookiepolitik, som accepteres ved besøg på www.oekohytten.dk og kan læses her.

MH Organic IVS indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på oekohytten.dk videregives til følgende:

Internt i MH Organic IVS

Til udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre; og
I henhold til gældende lov, f.eks. til misbrugsregistre, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for MH Organic IVS.

MH Organic IVS anvender som tidligere nævnt 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google Analytics. Disse kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

De personoplysninger, som Julefabrikken selv indsamler, lagres på servere i Danmark og administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på MH Organic IVS vegne i henhold til denne Persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Oplysninger relateret til køb kan tidligst kræves slettet 61 måneder efter købet af hensyn til MH Organic IVS dokumentation til Skat.

Kontaktoplysninger som anvendes til at fremsende e-mail nyheder opbevares så længe, aftalen om fremsendelse af nyheder består.

Adfærdsdata, som indsamles via 3. part services og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark.

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik, eller hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger kan du benytte kontaktformularen.